Vivo Iqoo 3 5G – mai puțin de 500 de euro pentru acest smartphone

Publicat pe De admin

Vivo a anunțat marți oficializarea noului sau smartphone sub gama Iqoo, Vivo Iqoo 3. Este vorba despre un smartphone cu caracteristici extrem de solide la un pret agresiv, la mai putin de 500 de euro. Pentru moment, acest smartphone este comercializat in India.

De mai putin de un an, constructorii chinezi multiplica marcile si gamele de smartphone-uri. Oppo a lansat Realme, dupa care acesta a devenit un constructor independent, Xiaomi a creat Pocco dar exista si marca Iqoo de la Vivo. Aceasta marca a constructorului chinez a fost lansata in martie 2019 cu un obiectiv cat se poate de clar, acela de a propune un smartphone cu un excelent raport calitate/pret, dotat cu performante bune pentru a putea face fata nu doar constructorului Xiaomi ci si lui Realme pe piata indiana. Dupa modele precum Pro sau Neo, Vivo a anuntat in cele din urma noul sau model din gama premium, Vivo Iqoo 3. Acesta a fost prezentat a doua zi dupa oficializarea lui Realme X50 Pro. O alegere care scoate in evidenta ambitiile marcii care pare sa vrea sa intre in concurenta directa cu grupul BBK Electronics in aceasta cursa in ceea ce priveste raport/pret.

Caracterisitici premium. Deoarece Vivo Iqoo 3 5G are o multime de dotari excelente sub carcasa. Este vorba despre unul din primele smartphone-uri de pe piata care este dotat cu procesorul Snapdragon 865 asociat la 8 sau 12 GB, in variante cu 128 sau 256 GB de stocare. Regasim de altfel o baterie mai consecventa, cu o capacitate de 4400 mAh asociata unui incarcator de 55 W care permite recuperarea a 50% din bateriei.

In ceea ce priveste ecranul, Vivo Iqoo 3 profita de un ecran OLED de 6,44 inchi cu o rezolutie Full HD+. Ecranul este de altfel perforat in partea stanga sus pentru a integra un modul foto si gazduieste in egala masura un cititor de amprente digitale. In ceea ce priveste domeniul foto regasim in partea din fata un senzor de 16mpx dar si un modul destul de complet in partea din spate, alcatuit din patru senzori foto – unul principal de 48 mpx, un modul teleobiectiv de 13 mpx, un unghi ultra larg de 13mpx si un aparat foto de 2mpx pentru modul portret.

Pentru moment, telefonul a fost anuntat doar in India incepand cu 3 martie la un pret incepand cu 475 euro.

Un comentariu la „Vivo Iqoo 3 5G – mai puțin de 500 de euro pentru acest smartphone”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *