Una despre imprimantele din ziua de azi

Hai să vorbim despre imprimante. Voi aveți una acasă? Dacă da, ce model? Eu deobicei prefer cele de la Canon. Am avut și de la alți producători, însă au apărut unele probleme.

De ce prefer eu Canon și nu o alta? Simplu. Calitate. Calitatea pozelor printate este extraordinară. Cartușele țin destul de mult, fiind variante și de cartușe model XL. Cel puțin la modelul meu de imprimantă. Acestea sunt destul de scumpe, e adevărat, dar cam așa costă pentru totate modelele. Eu am învățat să le reîncarc singur cu siringa, iar cerneala costa vreo 30 de lei și mă ține aproape doi ani!

Încă îmi amintesc privirea farmacistei când am cerut cinci siringi. Cine știe ce credea că vreau să fac cu ele. Eram îmbrăcat în negru și cu o glugă, afară ploua. Aproape că m-a refuzat. Cel mai greu a fost să găuresc cartușele, nu am avut nici un instrument, dar în câteva minute, gaura era făcută și cartușul în imprimantă.

Adevărul e că după ce usnt reîncărcate, calitatea nu mai e la fel de bună, dar acceptabilă, față de alte modele. Nu am mers pe hp, Lexmark și ce alte modele sunt din simplul motiv că printează la o rezoluție mult mai slabă. Să nu vorbesc și de scanner. Am o multifuncțională ce poate scana la rezoluții extraordinare și calitatea e super.

Am făcut niște copii la câteva documente, color, nu îmi mai puteam da seama care sunt cele originale. Cu celelalte imprimante se observa clar care e copia. M-a impresionat atât de tare primul meu Canon, încât am rămas cu el de-atunci.

Este o imprimantă wireless, asta înseamnă că pot printa prin router de pe orice dipozitiv. De pe telefon, oricare laptop și de pe calculator care are conexiunea prin cablu. Probleme cu drivere nu am avut vreodată, cartușele nu m-au lăsat la nevoie, sunt încântat.

Ca la orice imprimantă, cartușele reîncărcate se pot defecte oricând. Unele nu au mers decât două încărcări, altele zece, dar e un pas înainte ținând cont că atunci când le încărcam în oraș, nu mergeau mai mult de 3 încărcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.