Serialele care se încheie cu moartea personajului principal

Publicat pe De admin

Uneori, pentru a oferi un final plin de emotie si marcant fanilor, unii scenaristi aleg sa sa sacrifice unul din personajele principale ale serialului. Iata deci care sunt cele mai marcante si cele mai socante dintre ele.

Stefan Salvatore. Finalul celebrului serial este de departe pe placul tuturor fanilor. Sacrificiul lui Stefan Salvatore pentru a-i oferi lui Damon, fratele sau, viata la care visa de mult, i-a socat pe multi si nu a fost deloc pe placul lor.

Elijah si Klaus Mikaelson, The Originals. Aici lucrurile sunt si mai grave. Scenaristii nu au omorat un frate, ci doi. Adica cei doi membrii ai familiei Mikaleson, Elijah si Klaus. Cei doi frati s-au sacrificat pentru a o proteja pe Hope, dar si pe restul lumii de forta malefica a lui Hollow. Un lucru care s-a intamplat la scurt timp dupa moartea lui Hayley, tanara Hope devenind orfana. Sa vede, daca se va relua aceeasi reteta si in cazul serialului The Legacies.

Oliver Queen, Arrow. Ne asteptam la asta. Oliver Queen moare la sfarsitul serialului. Dar cu siguranta ca moartea sa are loc cu cateva episoade inainte, in crossoverul „Crisis on Infinte Earth”. Dar ultimul episod se invarte in jurul temei mortii lui deoarece toate personajele se aduna pentru inmormantarea sa si pentru a aduce un omagiu celui care s-a sacrificat pentru a-i salva pe toti.

Jen Lindley, Dawson. Un soc total pentru fani ca Jen sa moara la final, din cauza unui cancer in faza terminala. Urmeaza apoi si tragicele momente de ramas bun intre personaje si lasarea in grija a micii fetite de un an lui Jack, cel mai bun prieten al sau. Un sfarsit bulversant pentru un serial care a marcat o generatie.

Walter White, Breaking Bad. Acest serial este o adevarata reusita de la inceput pana la sfarsit si unii nu isi puteau inchipui ca s-ar putea incheia cu moartea personajului sau principal. In orice caz, suspansul este acolo deoarece personajul moare doar in ultimele sale secunde.

Selina Meyer, Veep. Chiar daca Veep este o comedie, acest serial este cunoscut mai ales pentru satira sa pregnanta si finalul sau ramane fidel acestia. Acesta se incheie cu un flashforward aratand moartea Selinei si cu momentele in care toti colegii sai vin sa ii aduca un ultim omagiu.

Daenerys, Game of Thrones. Toti fanii serialului stiau foarte bine ca mereu se incheie cate un sezon cu o moarte. In orice caz, moartea acesteia a fost foarte socanta.

Un comentariu la „Serialele care se încheie cu moartea personajului principal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *