Seriale pe care nu trebuie să le ratezi în decembrie

In decembrie ce poate fi mai frumos decat sa stai relaxat pe canapea si sa urmaresti seriale pe Netflix sau alte platforme sau canale de televiziune? In decembrie exista o multime de noutati pe Netflix, Canal+, OCS si Amaon. Iata-le.

Harley Quinn –incepand cu 29 noiembrie 2019. Harley decide sa urmeze singurul drum posibil dupa despartirea de Joker.Cu ajutorul lui Poison Ivy si a unei echipe heteroclite de marginalizati DC, Harley incearca sa castige un loc la cea mai mare masa a ticalosilor, Legion of the Doom.

V Wars – incepand cu 5 decembrie pe Netflix. Viata Dr-ului Luther Swann este data peste cap in momentul in care cel mai bun prieten al sau, Michael Fayne, se transforma intr-un pradator periculos care se hraneste cu sange uman. Putin cate putin, aceasta maladie periculoasa se propaga peste tot, impartind societatea in doua tabere – oamenii normali si vampirii. Swann se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a intelege ce se intampla si pentru a gasi un antidot, in timp ce Fayne devine liderul vampirilor…

Irresponsable – incepand cu 5 decembrie pe OCS. Au trecut trei ani de cand Julien, un adult iresponsabil si imatur, in varsta de 30 de ani si care locuieste inca impreuna cu mama sa si-a regasit prima iubire, pe Marie si a descoperit existenta fiului sau adolescent Jacques. Julien si Marie s-au impacat si cei patru locuiesc acum in acelasi apartament. O viata de vis pentru Julien…pana cand fiul sau decide sa locuiasca in celalalt capat al lumii dupa ce ia bacul. Julien si Marie sunt determinati sa il impiedice sa faca acest lucru.

The Marvelouis Mrs Maisel – incepand cu 5 decembrie pe Amazon. Midge si Susie descopera realitatile vietii in turneu cu Shy. Aceasta viata de vedeta este atat glamour cat si plina de deziluzii si cele doua tinere vor descoperi pe propria lor piele adevarul despre universul show-business. Joel lupta pentru a o sustine pe Midge si Abe se lanseaza intr-o noua misiune.

Platane – incepand cu 9 decembrie pe MyCanal. Dupa cativa ani, viata personala a lui Eric Judor, precum si ambitia sa personala sunt volatilizate si jobul pe care l-a acceptat este doar din nevoie. Eric este chinuit din cauza unui secret nemarturisit pana acum. Pentru a deveni un om mai bun pleaca pentru a trai o experienta intensa samanica in America de Sud. Si, efectiv, devine un alt om. Nu neaparat unul mai bun ci unul diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *