Samsung tocmai a oferit informații despre Samsung A50s și A30s

Galaxy A50 si A30 nu sunt decat doua din numeroasele modele din gama abordabila de smartphone-uri oferita de Samsung in 2019. Baterie mare si ecran OLED, este dificil sa afirmam cate smartphone-uri va livra firma coreeana in acest an deoarece mereu ne surprinde cu ceva nou. Samsung se reintoarce in acest sfarsit de vara cu numeroase modele care te-ar putea interesa.

Samsung Galaxy A50s si A30s tocmai au fost anuntate la sfarsitul saptamanii trecute drept versiuni reinnoite ale aparatelor seriei Galaxy A, A40 si A30. Aceste dispozitive au fost dezvaluite cu surprinzator de putine detalii cu privire la pret sau data lansarii. Chiar daca vor fi mai bune decat predecesoarele lor, ofera in egala masura cateva caracteristici noi interesante.

Galaxy A10 a fost anuntat din data de 12 august. Tot in august am aflat despre lansarea telefoanelor A50s si A30s. Fiecare din aceste aparate are un ansamblu de specificatii si o aparenta care pare sa vrea sa lupte impotriva smartphone-urilor celor mai sofisticate de pe piata. Insa, sunt smartphone-uri din gama mid range. Sunt special concepute pentru persoanele care nu isi doresc sa cheltuie sume enorme pe un smartphone insa care isi doresc sa beneficieze de anumite inovatii, de cele mai notabile de pe piata.

Noile modele A50s si A30s vizeaza sa raspunda la obiectivele anuntate de Dj Koh, presedintele Samsung Electronics in septembrie 2018. Intr-un comunicat Samsung din 1 iulie 2019, Koh a anuntat o schimbare in strategia mobila a gigantului sud-coreean. Acest lucru face parte din vointa Samsung de a oferi functionalitati noi noute unor smartphone-uri mai putin puternice inainte de a fi incluse in gama premium precum Galaxy S si Galaxy Note. Cu seria Galaxy A, acest lucru inseamna nu doar lansarea telefoanelor A30 si A50 in februarie ci si a reiterarii acestora, cu versiunea s.

Galaxy A50s este dotat cu un aparat foto principal de 48mpx spre deosebire de aparatul foto de 25mpx al modelului pe care il inlocuieste. Restul in ceea ce priveste configuratia camerei nu s-a schimbat ceea ce inseamna o camera ultra unghi-larg de 8mpx si o alta de 5mpx. In rest, ne putem astepta la aceleasi caracteristici ca si la A50. Un procesor Exynos 9610, 4 sau 6 GB RAM si 64 sau 128 GB spatiu de stocare. Ecranul OLED are 6,4 inchi si o rezolutie Full HD+.

Galaxy A30s are un aparat foto principal de 25mpx, o camera ultra unghi-larg de 8mpx si o de o alta de 5mpx. Procesorul este Exynos 7904, 3 sau 4 GB RAM si 32 sau 128 GB stocare extensibila.

Cele doua telefoane vor fi disponibile in culorile Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green si Prism Crush Violet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *