Oppo Reno 3 – descoperă-i fișa tehnică

Oppo isi va oficializa inainte de sfarsitul anului noua generatie de Reno. Sunt asteptate Reno 3 si Reno 3 Pro, acesta din urma fiind declinat – un lucru confirmat deja – in versiune 5G. Daca versiunea Pro a facut obiectul mai multor anunturi, versiunea clasica a fost multa vreme un mister. Pana acum.

Oppo va prezenta curand noi smartphone-uri, informatie oficializata de catre vice-presedintele marcii pe retelele sociale. Gama despre care este vorba este Reno, care a facut deja obiectul a doua lansari anul acesta, prima avand loc in aprilie cu Reno si Reno Z si o a doua in septembrie cu Reno 2., Reno 2Z si Reno 2F. Modelele noi ar trebui sa fie Reno 3 si Reno 3Pro. Versiunea Pro va beneficia de tehnologia 5G. Aceasta versiune va fi echipata cu un Snapdragon765G pe care Qualcom a prezentat-o recent cu Snapdragon 865.

Abandonul aripioarei de rechin. Cat despre Oppo Reno 3 clasic, pana in prezent nu a fost atat de citat in zvonuri. Cu toate acestea, o aparitie in bazele de date Tenaa, organismul de certificare chinez ne lamureste cu privire la aceasta propunere. Oferindu-si certificarea pentru Reno 3, Tenna dezvaluie design-ul telefonului prin intermediul unor poze.

Reno 3 urmeaza sa fie echipat cu un ecran de 6,4 inchi al crei rezolutie este Full HD+ AMOLED. Un cititor de amprente este integrat in partea inferioara si un breton este vizibil in partea superioara. Aceasta din urma gazduieste un webcam de 16mpx. Abandonul aripioarei de rechin ar trebui sa reprezinte marea schimbare asteptata de la aceasta generatie de Reno.

O fisa tehnica extrem de similara cu predecesorul. Platforma lui Oppo Reno 3 este bazata pe un chipset octa-core cadentat pana la 2,1 GHz aproximativ. Ar putea fi vorba despre un Snapdragon 730G ca si la Reno 2. Este insotit de 8GB memorie vie si de 128 GB stocare interna, care sunt extensibile cu ajutorul unui card de memorie (pana la 256 GB suplimentari). Bateria ofera o capacitate de 3835 mAh.

In ceea ce priveste aparatul foto, pe langa un webcam de 16mpx, Reno 3 va fi echipat cu un aparat foto cvadruplu. Elementul principal este un modul de 48mpx. Al doilea senzor este un model de 8mpx. Si restul de doua aparate foto au 2mpx. Aceasta configuratie este identica in comparatie cu cea a lui Reno 2. Acest smartphone va cantari 172 de grame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *