Moxie pe Netflix: despre ce vorbește acest film în care joacă o vedetă din After?

Va spunem totul despre Moxie, o noua comedie dramatica care si-a facut intrarea in catalogul Netflix. Din distributia acestui lung-metraj regasim una din vedetele filmului preferat de adolescenti, After insa si excelenta Amy Poehler.

Moxie: despre ce vorbeste acest film?

Cine are cei mai frumosi sani? Cu care fata ti-ar placea sa te culci? Iata cateva din intrebarile pe care si le pun majoritatea din baietii din liceul la cara invata Vivian, o adolescenta de 16 ani in timp ce se pregatesc sa intocmeasca faimosul “clasament anual”. Problema este ca principalele interesate au obosit sa se streseze sa se afle pe primele locuri ale acestui clasament. Tanara Vivian, de obicei extrem de introvertita incearca sa se tina cat mai departe de acesti idioti insa, brusc, vrea sa profite de acesti ultimi ani de liceu deoarece nu a apucat sa faca acest lucru, a fost mreu ocupata cu studiul. Este constienta de toxicitatea mediului in care invata. Vivian decide ca ce e mult e mult, nu mai suporta. Adolesceta vrea sa mearga pe urmele mamei sale, extrem de rebela si ea in ultimii ani de liceu. Lucrurile se schimba atunci cand Vivian publica in mod anonim intr-o revista botezata Moxie. Articolul sau face inconjurul liceului, face pur si simplu ravagii.

Nume frumoase stau in spatele acestui film
Acest lung-metraj cu mesaj puternic se bazeaza pe un roman scris de catre Jennifer Mathieu, o autoare americana al carei opere a facut mult zgomot atunci cand a fost lansat. Amy Poehler este cea care interpreteaza rolul mamei lui Vivian, al carei trecut va inspira tanara fata. Fanii filmului After vor fi incantati sa o vada juacand in Moxie pe Josephine Langford in rolul unei majorete, mult mai interesante decat ar crede anturajul din care fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.