Love is Blind se reintoarce pe Netflix cu sezonul 2

Publicat pe De admin

Cuplurile din Love is Blind se reintorc pentru sezonul cu numarul 2 pe Netflix. Datorita succesului de care s-a bucurat aceasta emisiune, platforma de streaming a decis sa ii ofere un sezon 2. Binge watching in perspectiva.

Un sezon 2 pentru Love is Blind pe Netflix. Datorita succesului de care s-a bucurat emisiunea Love is Blind pe Netflix, una din noutatile ale lunii februarie pe Netflix, nu este de mirare ca va beneficia de un al doilea sezon. Creatorul acestui show, Chris Coelen in timpul unui interviu, a confirmat faptul ca este 100% pregatit pentru un nou sezon al acestui serial de televiziune.

« Capsulele » de blind dating sunt deja pregatite « undeva in Atlanta » pentru a-si relua serviciile, asteptand noul val de celibatari plini de speranta. Singura piesa care lipseste din acest puzzle aproape perfect – unda verde oficiala din partea Netflix care nu ar trebui sa intarzie sa apara. Sezonul 1 al emisiunii Love is Blind si episodul Love is Blind Reunion fac parte din cele mai urmarite continuturi de pe platforma.

Conceptul emsiunii Love is Blind. Dupa cum ii indica si numele, acest reality show are drept principal obiectiv formarea unor cupluri prin intalniri de genul blind dating. 30 de celibatari, 15 barbati si 15 femei sunt selectati. Au la dispozitie 12 zile pentru a se intalni de mai multe ori prin intermediul unor blind datings. Pentru aceste intalniri sunt instalati in niste capsule deosebit de comode si comunica prin intermediul unei usi de sticla. Ideea este aceea de a demonstra faptul ca ne putem indragosti fara ca partea fizica sa intre in joc.

Fara sa se vada vreodata, se vor logodi (sau nu). Apoi, vor avea o luna la dispozitie pentru a decide daca se casatoresc sau nu. Vor pleca intr-o calatorie, un fel de luna de miere si se vor instala impreuna pentru a-si testa iubire. In urma acestei experiente cuplurile se vor casatori sau nu.

Cuplurile din sezonul 1 al emisiunii Love is Blind. In timpul sezonului 1 al emisiunii Love is Blind, am asistat la logodna a cinci cupluri din cele 15. Din celelalte 10 cupluri ramase, 2 au decis sa abandoneze experienta de dating odata ajunse la hotelul de lux din Mexic. Alte patru cupluri au decis sa urmeze aventura. La final, din cele patru casatorii la care am asistat, doua au fost pe bune, cea dintre Barnett si Amber si cea dintre Cameron si Lauren, cupluri pe care le-am adorat inca de la prima intalnire. Mark si Jessica, Damian si Giannina si Kenny si Kelly nu si-au mai spus Da in cele din urma. Azi, la aproape un an de la incheierea primului sezon, cele doua cupluri casatorite sunt inca impreuna.

Un comentariu la „Love is Blind se reintoarce pe Netflix cu sezonul 2”

  1. Chiar mi-a placut mult Love is Blind si astept cu mare interes sa apara sezonul 2. Apreciez recomandarea de a-l viziona pe Netflix insa stiu un site mai bun numit watch new tv shows unde il pot vedea gratuit la o calitate la fel de buna si tot fara reclame, deci nu merita sa dau banii pe un abonament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *