Loki, tot ce trebuie să știi despre noul serial Disney+

Dupa WandaVision, care amesteca putin genurile pentru a propune un portret complex al lui Scarlett Witch si Falcon and The Winter Soldier care a permis celor doi eroi ai sai sa iasa din umbra lui Captain America, un al treilea serial Disney+ apare in curand. Este vorba despre Loki cu un prim sezon de 6 episoade care ni-l prezinta pe zeul minciunii fratele vitreg al lui.

Thor intr-o Aventura care ar trebui sa sfideze regulile timpului si ale spatiului. Este vorba despre prima opera centrata pe personajul interpretat de catre Tom Hiddleston dupa primul Thor din anul 2011.

Serialul va fi lansat in date de 9 iunie, cu un episod pe saptamana.

Daca esti spectator fidel al filmelor Marvel, cu siguranta ca stii deja ca Loki moare din cauza lui Thanos in Avengers: Infinity War. Si nu este readus la viata. Si atunci cum fratele vitreg al lui Thor poate sa aiba dreptul la un nou serial?

Este vorba despre o versiune paralela a personajului Loki. In Avengers: Endgame, eroii nostri se intorc inapoi in timp in diverse epoci pentru a putea recupera piatra infinitului si pentru a sterge astfel problemele cauzate de Thanos.

Steve Rogers si Tony Star ajung deci pana in 2012, dupa invazia extraterestrilor in New York vazuta in primul film Avengers. Insa, nu totul se petrece dupa cum era prevazut si in timpul unei scene de lupta, piatra ajunge in mainile lui Loki care tocmai a fost capturat. Dar, acesta reuseste sa se teleporteze si deci sa se elibereze.

Loki din serial este deci o varianta a personajului original care exista intr-o realitate paralela. Deci inca nu a facut pace cu fratele sau Thor. Pe langa Tom Hiddleston, ii vom mai vedea in serial pe Owen Wilson, dar si pe actrita britanica Gugu Mbatha – Raw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *