Întâmplările din Jurassic World Fallen Kingdom

In Jurassic World: Fallen Kingdom este un nou film din seria Jurassic Park, acesta reusind sa aduca din nou in prim-plan dinozaurii cu care ne-am obisnuit in primele filme. Probabil ca oamenii nu se vor satura niciodata de scenariile in care vedem dinozaurii alergand pe Pamant, acesta fiind un motiv pentru care aceasta serie de filme cu dinozauri va continua si in viitor.

Cativa ani mai tarziu, dupa ce Jurassic World a fost distrus, dinozaurii au reusit sa scape din temnita, toate persoanele plecand de pe insula Nublar, dinozaurii ramasi pe aceasta insula descurcandu-se pe propria piele si reusind sa vanzeze tot ce gaseau in cale. In cadrul filmului vedem cum vulcanul din zona incepe sa fie iar activ iar Claire, persoana care administreaza parcul si care in film watchseries free este o infocata sustinatoare a drepturilor dinozaurilor, il determina pe Owen sa mearga pe insula si sa incerce sa-i scape pe dinozaurii care mai sunt insufletiti.

Benjamin, unul dintre fondatorii acestui parc deosebit este cel care vine in sustinerea celor doi cu o donatie impresionanta, astfel incat obiectivul lor de salvare a speciilor de dinozauri de pe insula sa fie realizat. Claire si Owen isi dau seama de o multime de lucruri imediat ce ajung pe insula dinozaurilor, iar o multime de banuieli stranii incep sa-si faca simtita prezenta, banii fiind cei care ar cauza o primejdie pentru Pamant.

Se intrevede posibilitatea ca dinozaurii sa fie vanduti drept hrana pe piata globala, fara a exista frica de repercursiuni, iar datorita acestui lucru, cei doi protagonisti ajung sa se afle in niste situatii destul de complicate pentru ca se trezesc in mijlocul acestor conspiratii. Filmul are momente cand este foarte previzibil, dar poti sa sari peste acest lucru daca te concentrezi doar pe actiune. Jurassic World reuseste totusi sa te tina in suspans, unele scene fiind foarte bine facute si pe placul multora.

Aceste scene cu siguranta nu va vor dezamagi si vor fi pe placul vostru pentru ca reusesc sa puna foarte bine in evidenta dinozaurii pe care il vedem, in film. Apar multi dinozauri in film, acesta fiind perfect pentru persoanele care indragesc aceste creaturi. Socul mare este dat de actiunile pe care le fac dinozaurii in film, aceste actiuni stand la baza lucrurilor desfasurate pe tot parcursul filmului. In concluzie, acest film este unul care va fi pe placul oricarui iubitor de dinozauri, el fiind unul interesant datorita acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.