Iată cele mai bune telefoane ale anului 2019

Platforma DxOMark a intocmit un clasament al celor mai bune telefoane ale anului 2019. Iata-le.

Poate ai auzit deja de DxOMark, un site web care are sarcina de a testa functionalitatile foto/video ale smartphone-urilor noastre, de a le clasa cu grija in diferite categorii. Odata cu sfarsitului anului 2019 care se apropie cu pasi repezi, acelasi DxOMark a decis sa listeze cele mai bune smartphone-uri ale anului, pentru a putea face cele mai bune alegeri de Craciun.

Pentru cei care cauta perfectiunea atat in ceea ce priveste partea video cat si partea foto, DxOmark recomanda doua terminale si anume Huawei Mate 30 Pro dar si Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition. Platforma ne sfatuieste in egala masura sa nu neglijam nici iPhone 11 Pro Max, in egala masura extrem de dotat in ceea ce priveste partea foto si video.

Pentru cei care cauta un smartphone de top in ceea ce priveste captura video, DxOMarkne recomanda iPhone 11 Pro Max. Un smartphone capabil sa filmeze in 4K, in HDR, cu autofocus extrem de eficient si un excelent sistem de stabilizare. Pe scurt, conform DxOMark, chiar si Xiaomi MCC9 Pro si Google Pixel sunt in egala masura recomandate.

In ceea ce priveste pozele efectuate pe timp de noapte, DxOMark ne sfatuieste sa optam pentru Huawei Mate 30 Pro, in special pentru capturarea de clisee in conditii de slaba luminozitate. Conform aceluiasi site, pana in urma cu putin timp, smartphone-urile erau capabile sa obtine rezultate bune in conditii de luminozitate puternica insa in conditii de slaba luminzitate nu se descurca atat de bine.

Un alt smartphone este recomandat drept unul din cele mai bune smartphone-uri ale anului si anume OnePlus 7Pro. Un procesor bun si o camera foto performanta precum si un senzor de amprente digitale, o recunoastere faciala excelenta, iata principalele ingrediente care il scot in evidenta.

Acest smartphone este urmat de alte aparate precum cele de la Google, Pixel3a si Pixel 3a XL. Aceste telefoane ofera performante frumoase, o autonomie lunga si un ecran OLED. Un alt telefon bun in 2019 este OnePlus 6T. La fel ca si celelalte aparate ale acestei marci, acesta din urma ofera o autonomie buna, un senzor de amprente digitale si o recunoastere faciala extrem de rapida precum si un incarcator fara fir la fel de rapid. Site-ul mai mentioneaza si alte telefoane precum Samsung Galaxy S10e, iiPhone XR, Samsung Galaxy Note 10 Plus, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, precum si iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *