Dexter – 3 întrebări la care va trebui să răspundă noul sezon

Dupa un final dezamagitor pentru toti fanii, speram ca sezonul cu numarul 9 va raspunde unor intrebari.

Sezonul 9 este deci ocazia perfecta de a repara unele erori scenaristice din anul 2013. Cele 10 noi episoade se vor concentra asupra vietii noi dusa de Dexter, care a devenit padurar in Oregon sub o identitate noua.

Dar oare Dexter va continua sa ucida? Fanii se intreba cu siguranta cum Dexter a reusit sa scape si mai ales daca va reusi sa scape de proprii demoni. Oare a reusit sa se debaraseze de al sau Dark Passenger? Deoarece stim, ca datorita Codului lui Harry, acesta a reusit sa isi tina sub frau impulsurile si sa nu omoare oameni nevinovati. Departe de ai sai si de viata sa de medic legist, s-ar putea ca acesta sa inceapa sa omoare din nou.

Ce s-a intamplat cu Hannah si cu Harrison ? In ultimul episod din sezonul cu numarul 8, dupa ce a scapat de Jacob Elway si a reusit sa fuga de autoritati, Hannah a fugit cu Harrison in Argentina. Acolo afla ca Dexter a disparut din cauza uraganului Laura din Miami. Dar din cauza faptului ca fiul lui Dexter este cu ea, cu siguranta ca va aparea in sezonul 9.

Dexter oare va muri? Chiar daca omoara doar oameni rai, Dexter este totusi un criminal in serie care adora sa omoare oameni si sa faca rau. Si un personaj precum el nu are cum sa aiba parte de un happy ending. Din punct de vedere moral este complicat sa il lasi pe Dexter sa traiasca linistit si sa intorci pagina fara sa il faci sa plateasca pretul. Ramane deci de vazut daca va fi judecat sau nu sau executat pentru crimele sale, cel putin asa era o propunere a continuarii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *