Destinații europene accesibile tuturor

Este posibil să călătorești într-o destinație europeană la cele mai mici prețuri? Răspunsul la această întrebare este Da. Dovada mai jos.

Oferă-ți soare la promoție.

Dubrovnik, Croația. Ruinele vechiului oraș Dubrovnik, situat pe marea Adriatică nu lasă pe nimeni indiferent. În plin sezon, un sejur la Dubrovnik poate costa în jur de 100-200 de euro. Turiștii pot urca la bordul unui vapor și să plece într-o excursie în explorarea insulei Lokrun pentru doar 15 euro.

Creta, Grecia. Criza economică a afectat enorm țara, prețurile au scăzut prin urmare, turismul fiind facilitat. Chiar dacă zborul până în Grecia este puțin mai scump, în jur de 500 de euro, odată ajunși la fața locului veți găsi locuri de cazare la cele mai mici prețuri. În plus, tavernele tipice, oferă meniuri complete cu băuturi iar aceste meniuri rar depășesc 15 euro. În ceea ce privește plajele, plimbările și ruinele, toate sunt gratis.

Lisabona, Portugalia. Un zbor spre Portugalia în luna iulie de exemplu nu depășește suma de 100 de euro asta cu condiția să îl rezervi din timp, adică să optezi pentru early booking. Odată ajuns la fața locului urcă la bordul unui tramvai pentru a traversa cartierele vechi și oprește-te în Alfama dacă îți dorești să beneficiezi de experiența fado, cea mai cunoscută muzică din Portugalia.

Napoli, Italia. Zboruri regulate asigură transferul până în Campania la mai puțin de 100 de euro dus-întors. Orașul Napoli este magnific. Nu degeaba a dat naștere expresiei conform căreia dacă vizitezi orașul Napoli poți muri liniștit. Napoli le oferă turiștilor o mulțime de vizite gratuite pentru a descoperi orașul dintr-un alt unghi.

Dublin, Irlanda. Capitala irlandeză este plină de puburi care oferă meniul zilei la un preț accesibil tutuor. Numeroase sunt concertele improvizate în baruri care nu te vor costa nimic, trebuie să îți plătești doar consumația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *