De ce am început să vizionez seriale

La sfârşitul anului trecut, am început să vizionez seriale, multe seriale, de toate tipurile. Am urmărit seriale de acţiune, poliţiste, comedie, horror, chiar şi de dragoste însă pe acestea n-am reuşit să le duc până la capăt fiindcă de obicei mă plictiseau încă de la primele episoade.

La un moment dat îmi luasem concediu doar pentru a mă uita la serialele mele favorite, pur şi simplu asta făceam toată ziua. Multe persoane m-au întrebat care-i motivul pentru care urmăresc seriale, ei fiind genul de oameni care nu se relaxează niciodată şi preferă doar să muncească iar apoi nu îşi pot da seama de ce nu mai dau randament la muncă. Aşadar, am pus motivele care m-au determinat într-o scurtă listă.

Pentru relaxare – unul dintre principalele motive, cred, pentru care am ales să vizionez seriale a fost cel mai probabil faptul că aveam nevoie de relaxare, dat fiind faptul că munca pe care o practic, la fel ca multe alte job-uri creează un stres foarte mare.

Din curiozitate – un alt motiv este faptul că unele persoane mi-au recomandat anumite seriale iar eu pur şi simplu am fost curios să le încerc pentru a mă convinge dacă aveau dreptate sau nu.

Ca ”material de studiu” – într-un timp începusem să studiez anumite tehnici de manipulare, de detectare a minciunilor şi altele iar o metodă pentru a le aprofunda au fost unele seriale specifice.

Să treacă timpul – unul dintre cele mai neînsemnate motive a fost faptul că mă plictiseam. Da, cu toţii căutam diverse metode cu care să alungăm plictiseala iar serialele au fost unul dintre ele.

În urma motivelor pe care le-am enumerat sper că i-am lămurit pe toţi cei care m-au întrebat de zeci de ori de ce urmăresc atât de multe seriale şi de ce nu fac ceva mai constructiv în locul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.