Cum se poartă geaca de blugi în 2021?

Geaca de blugi este pentru lumea modei cam ca și madlena celebrului Proust. Ne aduce aminte de copilărie, de adolescență de o mulțime de momente minunate din viață…. nu e de mirare deoarece a fost mereu langa noi, sezon dupa sezon tot mai frumoasă și mai trendy.

Iar în 2017 nici vorbă să ne părăsească. Cum se poarta alături de cele mai trendy ținute?

În versiune 100% casual. Atunci când vrei să obții cel mai cosy look pentru viata de zi cu zi, ai nevoie doar de geaca de blugi cu un model oversize pe care să o porți peste o cămașă în carouri foarte confortabilă. Completează totul cu o pereche de pantaloni din lână și cu o pereche de bascheți mai retro, în stil nineties. Și dacă vrei să obții cel mai frumos contrast, poți miza pe un colier fin auriu care îți va sublima decolteul.

În versiune de working girl foarte șic. Nu te poți despărți de geaca ta preferată de blugi și vrei să o porți chiar și la birou? Foarte bine. La birou poți miza pe o versiune cu broderii sau cu inserții de dantelă pe care să o porți la un top din cașmir și la o pereche de blugi cu o lungime 7/8. Completează totul cu o geantă tip messenger și cu o pereche de botine sau pantofi în stil sixties care vor veni cu cel mai frumos efect vintage.

În versiune șic. Chiar dacă geaca de blugi este o piesă vestimentară foarte casual, asta nu înseamnă că nu se poate purta la cele mai frumoase ținute șic. Pentru a o pune cel mai bine în valoare, poți miza pe o rochie lungă, boemă, ideală pentru zilele frumoase de primăvară. Completează ținuta cu pantofi aurii șI nu ai cum să dai greș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *