Cum poți avea un site mai bine poziționat în motoarele de căutare?

Pentru ca un site sa ajunga in topul motoarelor de cautare, exista foarte multi factori ce trebuie luati in considerare. Cei care isi doresc sa-si extinda afacerea si sa o transforme intr-una de succes, trebuie neaparat sa stie urmatoarele lucruri!
Sectiunea ,,Contact” conteaza!

Multi sunt cei care considera ca sectiunea ,,Contact” nu este foarte importanta. Adevarul este ca detaliile de contact sunt esentiale, mai ales in cazul afacerilor. Clientii doresc sa aiba incredere in brand-ul pe care il aleg, iar atunci cand pot vedea pe site clar unde este sediul firmei, care este numarul de telefon si adresa de email, totul devine mai usor.

Pagina ,,Despre noi”
Aceasta pagina este urmatorul lucru ce trebuie luat in considerare atunci cand se construieste un site. Utilizatorii de pe Internet au la dispozitie foarte multe pagini din care pot alege, iar ceea ce le diferentiaza este modul in care se prezinta. Clientii au nevoie sa stie de la cine cumpara, pentru a-si da seama daca produsele pe care urmeaza sa le achizitioneze vor fi pe placul lor!

Structura site-ului
Structura site-ului trebuie sa fie intotdeauna simpla, pentru ca pagina online sa poata fi folosita foarte repede. Utilizatorii de pe Internet nu au niciodata rabdare sa caute in detaliu informatiile si produsele care ii intereseaza, asa ca au nevoie sa li se puna la dispozitie totul cat mai simplu. De exemplu, un magazin online de incaltaminte trebuie sa aiba categorii bine definite: pentru doamne sau pentru barbati. Si acestea trebuie detaliate in subcategorii, pentru facilitarea cautarii produselor!

Continut de calitate, unic
Fiecare site de succes trebuie sa aiba continut de calitate si unic. Cei care acceseaza site-ul trebuie sa aiba acces foarte usor la o informatie redactata corect din punct de vedere gramatical, iar din punct de vedere al dimensiunii, textele nu trebuie sa fie niciodata foarte lungi, pentru a nu obosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *