Cele mai impresionante orașe din Asia

Odată cu sosirea primăverii dorința de evadare și de călătorie revine, începe să își facă simțită prezența. Întrebarea este: unde vei călători anul acesta? Dacă ai în vedere o destinație mai îndepărtată, te sfătuim să alegi Asia. Limbă, hrană, muzică, obiceiuri, populație primitoare…diferența dintre cultura noastră și cultura asiatică te va surprinde cu siguranță. pentru a te inspira, am ales pentru tine câteva din cele mai impresionante orașe din Asia.

Ispahan este fosta capitală a Persiei, actualmente un centru cultural major din Iran. Vei rămâne impresionat de minunatele palate și moschei din oraș (printre care cea mai mare din țară), de podurile acoperite dar și de Meidan Eman, una din cele mai mari piețe din lume, ea însăși înconjurată de o serie de capodopere ale arhitecturii islamice.

Beijing, capitala Chinei, este fără îndoială unul din cele mai frumoase și mai impresionante orașe din Asia. Vizitează împrejurimile pieței Tian’anmen și impresionantul Oraș Interzis cu cele 114 edificii ales sale înainte de a rămâne surprins de modernitatea orașului.

Manilla. Filipine oferă panorame incredibile turiștilor. Manilla, unul din cele mai frumoase orașe din Filipine, este o capitală efervescentă în care fluxul oamenilor, al mașinilor, luminilor nu pare să se oprească niciodată. Nu rata acest spectacol înainte de a te îndrepta spre plajă.

Tokyo înseamnă cireși înfloriți primăvara, un stil special, specific japonezilor dar și magazine de lux din Ginza și clădiri cu arhitectură neobișnuită.

Seoul este un oraș dotat cu o istorie milenară. Capitala Coreei de Sud oferă un melanj special de arhitectură modernă și tradițională. N Seoul Tower oferă o priveliște panoramică asupra orașului.

Singapore adăpostește monumente colorate, futuriste. Marina Bay și grădinile By The Bay reprezintă principala atracție a orașului dar și Supertree Grove, arbori cu înălțimi cuprinse între 25-50 metri înălțime, simbolurile insulei. Nu rata autenticitatea cartierelor chinezești, indiene și arabe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *