Contul de Twitter al celebrului serial spaniol a inflamat Internetul, prezentand un nou trailer al sezonului cu numarul 4 care va aparea in 3 aprilie. Iata deci cateva lucruri ce s-ar putea intampla in noul sezon, daca ne luam dupa trailer.

Nairobi va supravietui? Una din cele mai importante intrebari cu privire la noul sezon. Este si unul din motivele pentru care fanii asteapta cu nerabdare sezonul cu numarul 4,, sa vada ca Nairobi va supravietui ranilor. Trailerul ar putea sa ne dea cateva indici deoarece o putem vede pe aceasta cu o masca de oxigen. Oare au dus-o la spital sau incearca sa o salveze acolo pe loc?

Proteste create de catre Profesor. Daca haosul va domni la inceputul noului sezon cu numarul 4, in Banca Spaniei, ne putem da seama de faptul ca va fi cazul si la exterior, deoarece putem observa sau crede ca protestele vor fi organizate de catre Profesor. Intr-unul din planuri il putem vedea pe Marseille si pe un alt membru al echipei purtand celebra masca a lui Dali. Aceasta persoana este cu siguranta Profesorul. Si nu ar fi pentru prima data cand acesta se foloseste de haos pentru a-si duce la bun sfarsit planurile. O tehnica pe care a folosit-o mai ales la inceput…

Proteste pentru a o salva pe Raquel. Dar oare protestele nu au drept scop sa o salveze pe Raquel? Fosta inspectoare de politie a fost capturata la sfarsitul sezonului cu numarul 3 si acum se afla in fata unei dileme imense- sa riste 30 de ani de inchisoare sau sa isi tradeze echipa si barbatul pe care il iubeste.

Denver si Rio in lift. Sunt o multime de scene care ne fac sa ne gandim ca cei din echipa vor fi de foarte multe ori in pericol. Mai ales cu fuga lui Gandia. Dar exista un moment car ne atrage cu adevarat atentia – este vorba despre momentul in care cineva arunca o bomba in care Denver si Rio se afla. Oare vor reusi cei doi sa detoneze bomba si sa se salveze la timp?

Helsinki in pericol de asemenea. Este o scena mai socanta decat cea din lift, cea in care Helsinki se alfa in pericol de moarte. Si oare va muri el atunci si Nairobi se va salva?

Noi flashback-uri cu Berlin si un personaj misterios. Da, stim ca Berlin a murit la sfarsitul sezonulu cu numarul 2. Si nu, din pacate nu va fi reinviat sau resuscitat, suntem in Casa de Papel nu in The Vampire Diaries. In orice caz nu stim cine este personajul misterios care este prezent alaturi de el in flashback-uri. Si cu care acesta se cearta.

Un comentariu la „La Casa de Papel – Actiunea din sezonul 4”

  1. Am fost mare fan Casa de Papel inca de la sezonul 1 cand a aparut pe watch new episodes insa va spun sincer ca sezonul 4 m-a cam dezamagit. Nu stiu sigur sa zic daca intr-adevar a fost mai slab realizat sau daca pur si simplu asteptarile mele au fost mult prea mari de data aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *