Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy S20 Ultra

Publicat pe De admin

Samsung si-a prezentat oficial modelul S20 Ultra care se vrea a fi un rival al lui iPhone 11 Pro Max, doua telefoane care au cele mai ridicate preturi de pe piata.

Cu Galaxy S20 Ultra, Samsung propune un smartphone nou care testeaza limitele tarifelor propuse pana in prezent de fabricant. O noua strategie extrem de interesanta pentru constructor. Ocazia perfecta de a-l compara cu iPhone 11 Pro Max, cel mai bun smartphone de la Apple si unul din concurentii directi a smartphone-urilor Samsung din gama premium.

Design. Prima diferenta intre cele doua smartphone-uri, orice am spune, este design-ul. S20 Ultra reia un design apropiat de ceea ce propunea Samsung pe vremuri – mai ales in ceea ce priveste modelul Galaxy Note 10 Plus – cu un ecran perforat in partea din fata, cu o camera in centru insa adopta o schimbare mai importanta in partea din spate cu un modul foto destul de mare. Designul lui iPhone 11 Pro Max este cunoscut in ziua de azi – un breton mare pentru Face ID si un spate cu un joc asupra texturilor pentru a incerca o oroginalitate in ceea ce priveste integrarea modulului foto. De notat este ca S20 Ultra este mai mare decat iPhone 11 Pro Max.

Software si performanta. Vom reveni la o dezbatere ancestrala, Android vs iOS. Sistemele de exploatare propun ambele o experienta matura si cunoscuta. La Samsung trebuie sa mentionam integrarea lui One UI 2.0 in plus fata de Android 10. iOS 13 reprezinta cea mai recenta versiune Apple si aceasta versiune nu se schimba foarte tare dar vine cu o serie de noutati precum dark mode. Samsung Galaxy S20 Ultra este dotat cu un Exynos 990 in Europa care ar trebui sa faca fata extrem de performantului Apple A13 Bionic al lui iPhone 11 Pro Max. Cu o compatibilitate 5G si 12 GB RAM, Galaxy S20 Ultra este mai mult decat inarmat pentru viitor. Acest smartphone beneficiaza de o multime de noi tehnologii, de un spatiu de 128 GB de stocare.

Aparat foto. Modulul foto cu care vine Samsung S20 Ultra este excelent. Este alcatuit din 3 aparate foto si un senzor de profunzime ToF. Senzorul principal este de 108 mpx, al doilea de 48mpx si al treilea de 12mpx. Senzorul de 108 mpx este impresionant si permite filmarea in 8K. iPhone 11 Pro Max se bazeaza pe 3 aparate foto insa de 12 mpx pentru fiecare senzor in parte.

Un comentariu la „Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy S20 Ultra”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *