Amestecurile de stiluri foarte in vogă

Acum câțiva ani, moda era foarte cuminte. Mult mai cuminte chiar. Fără amestecuri îndrăznețe de culori sau de imprimeuri, mixurile de materiale erau evitate, la fel ca și cele de stiluri.

Dar în anul 2017, cele mai înrăite fashioniste nu se mai tem de nimic. Amestecul de stiluri chiar este unul foarte în vogă iar când vei vedea rezultatul vei adora și tu această tendință în vogă.

Care sunt cele mai frumoase amestecuri de stiluri care funcționează cu adevărat?

Atunci când vorbim despre cele mai frumoase amestecuri de stiluri, ne referim la cele la care nu te-ai fi gândit neapărat dar care în mod ciudat, funcționează foarte bine. Care sunt însă acestea?

Șic plus geek. Tricourile cu motive vintage care ne duc cu gândul la ținutele geek sau sci-fi sunt din ce în ce mai populare și mai cool. Sunt genul de tricouri care până nu de multă vreme de găseau doar prin piețe sau prin târgurile de vechituri. Iar în 2017 se pare că acest gen de tricouri arată cel mai bine alături de cele mai șic piese vestimentare precum fusta tip creion, blazerul sau pantalonii foarte eleganți.

Sporty plus luxos. Adică de o geantă de designer, mai luxoasă, purtată la o pereche de bascheți. Ideea nu este una foarte nouă, dar funcționează cu adevărat. Iar în 2017 arată de minune cu ajutorul celor mai colorate perechi de bascheți.

Romantic plus rock. Încă nu ai purtat o rochie foarte lungă de inspirație boemă sau romantică alături de o pereche de botine rock sau de o geacă de piele? În acest an, trebuie să încerci neapărat asta. Și mai bine dacă rochia are flori și dacă botinele au ținte sau sunt lăcuite. Cu siguranță că va fi ținuta ta preferată pentru primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *